dimarts, 25 d’agost del 2009

Per què?

Fa cinq segons que he vist aquesta imatge i no puc evitar sentirme "molt cabrejat" i, preocupat per aquestos esdeveniments que ens afecten (ja que aixo ens afecta a tots) no puc comprendre quina motivació pot tenir la persona, perdo, millor dit, el animal, que es capaç de provocar aquestos desastres, de fet estic segur que aquesta gent es curta de mires i no te n'idea del desastre que poden arrivar a fer. Ara si que estic segur del que faria jo si els enxampes, de primer, els obligaria a replantar tot el bosc, persupost a pagar tots els danys i, si no ho podem pagar (que es el més segur) embargat de per vida de bens i sous futurs. De fet la cadena perpetua i els traballs per la comunitat de per vida, seria el més correcte. CAGUN L'OU!!!

3 comentaris:

Kuroi Neko ha dit...

La veritat és que després d'haver estat a Grècia puc dir que és fàcil que a partir d'una petita burilla es puguin provocar incendis. Perquè és una terra tan àrida!
No sé si realment ha estat intencionat o simplement negligència d'algunes persones, en qualsevol cas, s'ha d'anar més alerta!

lisebe ha dit...

Doncs ja estic altre vegada per vosaltres després d'un llarg temps sense poguer visitar-vos..

Saps es veritat que els incendis a vegades no solsament espantan sino que també acaben amb la vida sigui intencionat o no es una cosa que es deuría de tenir en compte a l'hora de nomenar als nostres politics.. gent concienciada en el mediambient que faco el possible perque aquestes coses no succeixin, sigui aqui o a qualsevol pais.

Petonets maco

Douglas ha dit...

Ja ho se que Grecia es molt arida i, ja se que el politics son el que son "politics", pero, aquest tema dels incendis es molt dificil de controlar i,sobre tot de trobar als culpables, per aixo, tots tenim que posar de la nostra part per impedir-ho.