divendres, 21 d’agost del 2009

Ja ho se!! soc culpable.


Fa un mun de mesos que no faig ninguna entrada al meu blog i d'aixo soc culpable, la veritat es que tinc diverses raons encara que ninguna m'eximeix de la meva culpa.


Al mes d'octubre vaig prendre una decisió dificil i molt important, deixar la meva feina i començar a fer l'acces per majors de 25 anys a la UNED, com un repta que tenia pendent de falt molts anys, aixo va fer que dediques tot el meu temps a l'estudi i a les clases (bueno tot no, pero gran part d'ell si, ), us he de dir que aquest repte el vaig superar i am nota ( 8,58 de mitgana :-)) ) pel qual estic molt content. Aquet bon resultat en va plantejar una altra dubte ¿que he d'estudiar? i amb aixo estic d`ençà que vaig coneixe els resultats.
Possiblement acabaré fent educació social...


Una altra rao i, segurament la més important, es que no se per quina rao pero no tenia forces o moral per escriure, i aixó que m'han passat o fet un mun de coses : Vaig anar a Londres uns dies, he anat amb creuer, he visitat Roma, Napols, Pompeia, Creta, Mikonos, Rodas, Patmos... sortim amb bici molt sovint, ens banyem a la pissina, anem a la platja, etc. la veritat és que esta sent un estiu interesant i aprofitat ( a pesar de la caló).


Bueno ara diros que d'ençà el 6 d'agost i fins el 28 d'agost estic fent feina al IBSALUT (servei de salut de les Illes Balears ) amb un horari fantastic 8 a 15 de dilluns a divendres, pero, una mica aborrit, encara que el que prima es l'horari que em deixa tota la tarda per mi, a més que no m'enduc la feina a casa, cosa que avans era inevitable.


Quan s'acavi el contracte el dia 28 pues al atur i a tornar a esperar que en truquin per fer més feina.


I el dia 28 fins al 1 al mati pues a Palma de finde :-)))))


Una abraçada a totom i esper escriure mes sovint